Pomokuiskaaja® palveluksessasi

Tolkkua johtamiseen

  • Onko työsi fokus hukkunut kaokseen?
  • Vedätkö perässäsi raskasta kivirekeä?

Johtajilla ja esimiehillä on harvoin työpaikalla joku, jonka kanssa voi rehellisesti, aidosti ja kohdaten jakaa omia ajatuksiaan, epäilyksiään, tunteitaan tai puida omia tekemisiä ja tekemättä jättämisiä. Johtamisessa on sudenkuoppia, joiden kanssa kannattaa olla sinut. Tällainen on esimerkiksi omien tunteiden tunnistamattomuus. Itsensä tunteva johtaja voi vapauttaa iloa, luovuutta ja energiaa. Ja voi itsekin hyvin.

Johtajuus uudelle tasolle

  • Miten johtaa liikkeessä olevassa työelämässä?
  • Miten johtajuutta voi ottaa antamalla sitä johdettaville?
  • Miten tukea itseohjautuvuutta?

Monitulkintaisuus, monimutkaisuus ja ennustamattomuus haastavat johtajuuden. Johtaminen vaatii uusia taitoja ja näkemystä. Sitä haastavat myös vituaaliset yhteisöt, monipaikkainen ja digitaalinen työ. Mitä tämä aikki tarkoittaa sinun kohdallasi? Miten sinun kannattaa toimia? Missä sinä voit kehittyä?

Pomokuiskaaja puhelimen päässä

  • kun on akuutti työyhteisöön, työntekijään tai johtamiseen liittyvä kysymys tai pulma
  • ja olet pattitilanteessa etkä tiedä miten toimia. 

Pomokuiskaaja voi auttaa löytämään toimivat keinot esimerkiksi ristiriitatilanteisiin tai epäasialliseen käyttäytymiseen puuttumiseen. Saat uusia näkökulmia ja konkreettisia keinoja, joilla tilanteeseen voi lähteä vaikuttamaan. Aina kannattaa kokeilla jotain, jos aikaisemmin ei ole tehty mitään tai löytää uusia toimintatapoja jos entiset eivät ole auttaneet. Ajatukset ohjaavat työtämme, puhuminen selkeyttää ajatuksia ja selkeät ajatukset auttavat toimimaan tehokkaasti.

Pomokuiskaaja on sparraus, josta voit sopia omien tarpeiden mukaan:

Pomokuiskaaja on Vivaten rekisteröimä tavaramerkki.

  1. Se voi olla pitkäkestoinen sparrausprosessi, johon voidaan liittää MasterEASI-kartoitus ja valmennus.

2. Se voi olla lyhyt konsultaatio liittyen johonkin teemaan.

3. Se voi olla sopimus, jossa voit soittaa ja selkeyttää ajatuksiasi silloin, kun sitä tarvitset tai saada apua akuuttiin johtamisongelmaan.

”Työn ja työntekijän elämän väliin tarvitaan puskuria. Ulkoinen sparraaja eli pomokuiskaaja on rinnalla kulkija, jolle voi purkaa tunnekuormaa ja jonka kanssa voi löytää omat vahvuutensa ja esimiestyön ilot.”

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä:

Teija Heroja
etunimi.sukunimi@vivate.fi
040 732 9019